A30

  • A-30 buitenkant
  • A-30 binnenkant
  • A-30 floorplan dag
  • A-30 floorplan nacht

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Hoogslaper, Vrije doorloop, Luifel, Automaat, Slide-out
Uitrusting Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Douche, Toilet, Magnetron, Koelkast, Vriezer, Oven, Radio, CD speler, Generator
Lengte 970 cm
Maximum passagiers 6
Niet verkrijgbaar in Whitehorse
Kwaliteit Premium
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen.

Let op: Deze campers zijn van modeljaar 2018-2019.

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van babystoeltjes, kinderstoeltjes en stoelverhogers in dit campertype (A-Class). Klik hier voor de prijs.

De camper beschikt over een achteruitkijkcamera.

Video

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 187 cm 116 cm
Dinette 152 cm 102 cm
Slaapbank 152 cm 102 cm
Bed achterin 190 cm 152 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.