25' Navion IQ

  • navion iq
  • 25 navion interior
  • NAVION IQ DAY
  • NAVION IQ NIGHT

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Slide-out, Luifel, Dieselmotor, Automaat
Uitrusting Toilet, Douche, Magnetron, TV, DVD, Radio, CD speler, Air Conditioning (bestuurders cabine), Air Conditioning, Generator, Koelkast, Vriezer, Buitendouche
Lengte 775 cm
Maximum passagiers 3
Kwaliteit Basis
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 2 volwassenen en 1 kind.

Modeljaar: 2017

Camper Virtual Tour

Voor gebruik van de generator wordt een toeslag berekend, klik hier voor de prijs.

Één babystoel of stoelverhoger kan in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs.
Het stoeltje kan op een veilige zitplaats (met heupgordel) geplaatst worden met het gezicht naar voren.

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Tweepersoonsbed 191 cm 152 cm
Dinette 188 cm 106 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.