31' Class A

  • Class A 31'
  • Class A 31' binnenkant
  • Class A 31 ' Jayco DAY
  • Class A 31 ' Jayco NIGHT

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Slide-out, Luifel, Automaat
Uitrusting Toilet, Douche, Magnetron, Oven, Koelkast, Vriezer, TV, DVD, Radio, CD speler, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Generator
Lengte 955 cm
Maximum passagiers 6
Kwaliteit Basis
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 4 volwassenen en 2 kind.

Modeljaar: 2019
U kunt geen voorkeur aangeven voor coach of premium fleet.

Camper Virtual Tour

Bij gebruik van generator wordt een toeslag gerekend, klik hier voor de prijs.

2 babystoeltjes of stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs.
De stoeltjes kunnen op een veilige zitplaats (met heupgordel) geplaatst worden met het gezicht naar voren of naar de zijkant.

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 224 cm 132 cm
Bed achterin 188 cm 152 cm
Dinette bed 167 cm 106 cm
Slaapbank 155 cm 114 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.