Era Van

  • mercedes van web
  • Mercedes van int
  • ERA VAN MERCEDES DIESEL DAY
  • ERA VAN MERCEDES DIESEL NIGHT

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Luifel, Dieselmotor, Automaat
Uitrusting Toilet, Douche, Magnetron, TV, DVD, Radio, CD speler, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Generator, Koelkast, Vriezer, Buitendouche
Lengte 734 cm
Maximum passagiers 3
Kwaliteit Basis
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 2 volwassenen.

Modeljaar: 2017

Camper Virtual Tour

Voor gebruik van de generator wordt een toeslag berekend, klik hier voor de prijs.

Er kan maximaal 1 kinderstoeltje of stoelverhoger in dit campertype geplaatst worden. Deze kunt u huren, klik hier voor de prijs.
De stoeltjes kunnen op een veilige zitplaats (met heupgordel) geplaatst worden met het gezicht naar de zijkant.
Let op: reizen met kinderen jonger dan 1 jaar is niet toegestaan in dit campertype. Er is geen veiligheidsankerpunt aanwezig in dit campertype.

Bedmaten

Lengte Breedte
Tweepersoonsbed 190 cm 168 cm
Slaapbank 167 cm 87 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.