Voorwaarden van JUCY

Hier vind je de algemene- en verzekeringsvoorwaarden van de verhuurder Jucy NZ. Deze voorwaarden zijn geldig voor reizen van 1 april 2019 tot en met 31 maart 2020. Voor boekingen gemaakt t/m 31 juli 2019.

Hier vind je de algemene- en verzekeringsvoorwaarden van de verhuurder Jucy NZ. Deze voorwaarden zijn geldig voor reizen van 1 april 2019 tot en met 31 maart 2020. Voor boekingen gemaakt vanaf 1 augustus 2019.

Let erop dat je de voorwaarden goed doorleest zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een schriftelijk exemplaar van de volledige voorwaarden kun je opvragen via .

Let op: ter plaatste teken je een huurcontract bij de camperverhuurder. De voorwaarden in dit contract zijn bindend en kunnen afwijken van hetgeen hier is weergegeven.

Feestdagen

Op de volgende feestdagen zijn de verhuurstations van deze verhuurder gesloten. Het is niet mogelijk de camper op deze dagen op te halen of in te leveren, of een afspraak te maken voor mogelijk onderhoud.

  • 25-12-2019

Het ophalen en inleveren van de camper.

Het ophalen van de camper is mogelijk tijdens de openingstijden van de verhuurlocatie.

Voor het bespreken van een ophaaltijd maak je telefonisch een afspraak met de verhuurder. Het telefoonnummer van de verhuurder ontvang je enkele weken voor vertrek bij jouw reispapieren. Let op, het kan zijn dat je bij het ophalen van de camper niet direct aan de beurt bent, vooral in het hoogseizoen kan er een wachttijd zijn. Dit is helaas niet te voorkomen, door met alle klanten een tijdstip af te spreken proberen zij dit echter zoveel mogelijk te beperken. Het kan zijn dat een verhuurder aangeeft dat het maken van een afspraak niet mogelijk / niet nodig is.

Het inleveren van de camper dient plaats te vinden tijdens openingstijden, uiterlijk een uur voor sluitingstijd van de betreffende inleverlocatie.
Lever je de camper in buiten bovenstaande tijden dan riskeer je een boete.

Vervoer van en naar het verhuurstation

Je haalt jouw camper op bij het verhuurstation, deze wordt niet naar jouw hotel of naar de luchthaven gebracht. Bij het verhuurstation inspecteer je de camper, krijg je een instructie of video te zien en vul je alle benodigde formulieren in. Nadat je alle formaliteiten hebt doorlopen kun je dan met jouw camper op pad.

Voor het vervoer van en naar het verhuurstation geldt bij deze verhuurder dat dit in sommige gevallen is inbegrepen. Klik voor meer informatie per locatie op de locatie van jouw keuze aan de linkerkant van het scherm.

De minimum huurperiode van een camper

De normale minimum huurperiode is 5 dagen, hierop zijn echter enkele uitzonderingen.
Klik hier voor meer informatie met betrekking tot de minimum huurperioden voor de campertypes Cabana, Coaster Condo, Compass en Chaser.
AKL = Auckland City / AAP = Auckland Airport / WLG = Wellington / CHC = Christchurch / ZQN = Queenstown Airport

De maximale huurperiode van een camper

Deze verhuurder heeft geen maximale huurperiode.

Internationaal rijbewijs

Een internationaal rijbewijs is een vertaling van jouw Nederlandse rijbewijs. Dit rijbewijs is bij deze verhuurder verplicht. Je kunt een internationaal rijbewijs laten aanmaken bij een ANWB-winkel.

Informatie over tolwegen

Nieuw-Zeeland beschikt over Tolwegen. Hier kun je wellicht in sommige gevallen alleen elektronisch betalen. Dit houdt in dat je bij de toll plazas geen medewerkers meer zult zien, maar dat de betaling middels credit card dient te geschieden.

Voor meer informatie over deze tolweg(en) kun je terecht op de volgende website:

Nieuw-Zeeland: http://www.tollroad.govt.nz

Zorg dat je goed geïnformeerd de weg op gaat. Vraag bij het ophalen van jouw camper naar de wegen die voor jouw route van belang zijn en de mogelijkheden om eventueel tolwegen te mijden. Bij het niet juist voldoen van tolgelden (of andere verkeersovertredingen) kan de verhuurder voor de afwikkeling hiervan administratiekosten in rekening brengen. Voor de volledige voorwaarden van de verhuurder klik je bovenaan de pagina.

Klachten

Mocht het zo zijn dat je een klacht hebt over jouw camper of over de verhuurder dan dien je dit ter plaatse kenbaar te maken. Dit stelt de verhuurder in staat direct het probleem op te lossen. Mocht je ter plaatse jouw klacht niet kenbaar maken dan is het erg lastig deze na terugkomst nog gehonoreerd te krijgen.