L-21

  • Hymer Loft 6-1
  • Aktiv Layout_Day
  • Aktiv Layout_Night

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Luifel, Automaat
Uitrusting Radio, CD speler, GPS, TV, DVD, Magnetron, Oven, Koelkast, Vriezer, Douche, Toilet, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Generator
Lengte 597 - 632 cm
Maximum passagiers 4
Niet verkrijgbaar in Phoenix
Kwaliteit Goed
Opmerking Aanbevolen bezetting in deze camper is 2 volwassenen en 2 kinderen.

Voor generator gebruik worden extra kosten berekend. Klik hier voor de prijs.

2 Baby- of kinderstoeltjes kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het installeren van babystoeltjes/kinderstoeltjes is de verantwoordelijkheid van de ouders.
Baby- en kinderstoeltjes zijn mogelijk bij te boeken (op aanvraag). Klik hier voor de prijs.

Bedmaten

Lengte Breedte
Bed achterin 180 cm 178 cm
Hoogslaper 200 cm 178 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.