4 Berth

  • 4-Berth outside

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Hoogslaper, Luifel, Automaat
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, Generator, CD speler, Radio, TV, DVD, Koelkast, Vriezer, Air Conditioning (bestuurders cabine), Air Conditioning
Minimum lengte 760 cm
Maximum lengte 930 cm
Maximum passagiers 4
Kwaliteit Goed
Niet ophalen in Dallas
Opmerking Britz 4 Berth is een Run of fleet principe. Dit wil zeggen dat de indeling en de grootte van de camper niet vooraf gegarandeerd kunnen worden. Indien er geen camper van bovenstaand formaat beschikbaar is, kunt u een groter campertype krijgen.

De campers beschikken over een net om de hoogslaper veiliger te maken voor kinderen.

1 Babystoel en stoelverhoger(s) kunnen in dit campertype geplaatst worden. Je dient zelf de kinderstoel mee te nemen of ter plaatse te kopen.

Britz USA garandeert niet overal satelliet ontvangst.

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 220 cm 139 cm
Tweepersoonsbed 188 cm 137 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.