6 Berth Discovery

  • Discovery buitenkant
  • Discovery floorplan dag
  • Discovery floorplan nacht

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Hoogslaper, Vrije doorloop, Luifel, Dieselmotor, Automaat
Uitrusting Magnetron, Air Conditioning (bestuurders cabine), Air Conditioning, Toilet, Douche, Koelkast, Vriezer, TV, DVD, Radio, CD speler
Lengte 720 cm
Maximum passagiers 6
Kwaliteit Goed
Opmerking Reizen met kinderen jonger dan 6 maanden oud is niet toegestaan.
Minimum leeftijd passagiers 6 maanden

Modeljaar: 0 tot 4 jaar oude voertuigen.

2 Kinderstoelen of 2 stoelverhogers kunnen geplaatst worden in dit voertuig. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van stoelverhogers en kinderstoeltjes in de voertuigen van Cruisin.

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 200 cm 130 cm
Dinette 1 190 cm 120 cm
Dinette 2 210 cm 140 cm

 

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.