Voorwaarden maui

Bekijk de volledige voorwaarden van verhuurder maui. Deze voorwaarden zijn geldig voor reizen van 1 november 2020 tot en met 31 maart 2021.
Let erop dat je de voorwaarden goed doorleest zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een schriftelijk exemplaar van de volledige voorwaarden kun je opvragen via .

Let op: ter plaatste teken je een huurcontract bij de camperverhuurder. De voorwaarden in dit contract zijn bindend en kunnen afwijken van hetgeen hier is weergegeven.

Opmerking grensovergang

Om met jouw camper over de grens te mogen reizen, moet de verhuurder vooraf in bezit zijn van een kleurenkopie van beide zijden van jouw paspoort en rijbewijs.
Je dient deze gegevens minimaal 3 weken voor aankomst bij de ophaallocatie aan de verhuurder te hebben doorgegeven.
Als zij dit op tijd in ontvangst hebben, kunnen zij het benodigde document bij het ophalen van jouw camper overhandigen.
Wanneer de verhuurder deze niet vooraf van je ontvangen heeft mag je niet de grens overgaan naar een ander land.

We geven je echter het advies om als volgt jouw kopies door te sturen:

  • Schrijf op de kopie dat het een kopie is, voor wie de kopie is bedoeld is en de datum waarop je de kopie afgeeft.
  • Streep de gehele code onder aan het document door.
  • Streep het burgerservicenummer door. In het paspoort / op de identiteitskaart staat dit nummer vermeld onder persoonsnummer. Bij het oude model staat het burgerservicenummer aan de voorzijde van de houderpagina en bij het nieuwe model staat het aan de achterzijde van de houderpagina.

De kosten die hieraan verbonden zijn vind je op de huurprijzenpagina.

Vragen?

Is een eerste hotelovernachting verplicht? Hoe is de camperverzekering geregeld? Wanneer ontvang ik mijn reispapieren? Is een normaal rijbewijs B voldoende voor het besturen van een camper? Lees alle antwoorden op deze en meer veelgestelde vragen over camperreizen.