C-Medium

  • C-Medium buitenkant
  • C-Medium floorplan dag
  • C-Medium floorplan nacht

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Hoogslaper, Vrije doorloop, Luifel, Automaat
Uitrusting Toilet, Douche, Magnetron, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Koelkast, Vriezer, Oven, Radio, Zonnepanelen, Generator
Maximum lengte 721cm
Maximum passagiers 5
Kwaliteit Premium
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 4 volwassenen en 1 kind.
Brandstofverbruik 19 - 25 L/100 km

Let op: Deze campers zijn van modeljaar 2019-2020.
C-Medium was voorheen MH 22.

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van babystoeltjes, kinderstoeltjes en stoelverhogers in dit campertype (C-Medium). Klik hier voor de prijs.

De camper beschikt over een achteruitkijkcamera.

Video

Bedmaten

Lengte Breedte
Hoogslaper 203 cm 135 cm
Bed achterin 200 cm 145 cm
Dinette 167 cm 113 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.