Camperhuur in Canada

  • Parkway
  • Fraserway
  • Cruise America
  • Niagara
  • Canadream
  • Kootenay

Wanneer je in de achteruitkijkspiegel kijkt zie je de overweldigende Rocky Mountains, waar je de afgelopen dagen intens hebt genoten, steeds kleiner worden.
Je hebt een wandeling gemaakt langs het azuurblauwe Lake Louise, beren gezien in Jasper National Park en bent helemaal tot rust gekomen in het prachtige berggebied.
Voor je ligt nog zoveel moois waar je naar uitkijkt: het beroemde Whistler bezoeken, de wereldstad Vancouver verkennen en walvissen spotten vanaf Vancouver Island

Nederland lijkt nu nog zo ver weg.

Dit is in één woord een droomreis.

Camperreizen Canada

Wanneer je een campervakantie Canada wilt maken ben je bij camperspecialist Camper.nl aan het juiste adres. Wij bieden een groot aantal locaties voor camperhuur Canada. Je kunt bijvoorbeeld een camper huren in Vancouver, Calgary, Toronto of Montreal maar ook in minder bekende plaatsen als Halifax en Edmonton. Je kunt kiezen uit verschillende camperverhuurders en verschillende campertypes. De ene camper heeft bijvoorbeeld een luifel of een tv terwijl een andere campertype weer langere of bredere bedden heeft. Je kunt op onze website makkelijk een prijsvergelijk maken voor jouw camperreis Canada en natuurlijk kun je voor een advies op maat bij een van onze deskundige medewerkers terecht.

Camperverhuur via Camper.nl, dé camperspecialist

Waarom kiezen voor Camper.nl voor jouw Canada camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen je graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Camper.nl is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor jouw camperhuur Canada en je ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan je dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Canada campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Of begin met een citytrip Toronto en vervolg met een camperreis West-Canada. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier word je uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijg je tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wil je een camper huren? Dan ben je bij Camper.nl aan het goede adres!


Credits: Travel Alberta / Sean Thonson

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.