Run of Fleet 2

  • DVC
  • SVC
  • TCA

Specificaties

Bijzonderheden Automaat
Uitrusting Douche, Toilet, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, CD speler, USB-aansluiting, Koelkast, Vriezer, Magnetron
Maximum passagiers 2
Kwaliteit Goed
Voertuiglengte 640 - 820 cm
Voertuigbreedte 210 - 260 cm
Voertuighoogte 280 - 360 cm
Interieurhoogte 190 - 210 cm
Brandstofverbruik 15 - 30 L/100 km
Brandstoftankcapaciteit 90 - 208 L
Verswatertank 109 - 167 L
Grijswatertank 56 - 132 L
Zwartwatertank 45 - 132 L
Modeljaar 2020 - 2022
Niet verkrijgbaar in Edmonton
Opmerking Deze campers zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen.

Let op: Je krijgt bij dit Run of Fleet principe korting op de huurdagen. Dit houdt echter ook in dat de verhuurder jouw campertype bepaalt. Dit betekent dat de hierna genoemde bedafmetingen en de bovengenoemde specificaties volledig indicatief zijn. Het type kan een TC-A, DV-C of SV-C zijn. Dit betekent echter dat je niet zeker bent van het aantal bedden dat hieronder vermeld staat. Hierin zijn geen voorkeuren aan te geven.

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Tweepersoonsbed 191 cm 152 cm
Dinette 172 cm 94 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.