Road Bear RV

Road Bear RV staat bekend om zijn Zwitserse kwaliteit campers en heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verhuren hiervan. De 8 verhuurstations zijn gelegen in de belangrijkste bestemmingen in de Verenigde Staten.
Road Bear RV staat bekend om zijn uitstekende service en de nieuwe campers, allemaal gegarandeerd 2022-2023 modellen (1e registratie 2021-2022). Alle campers zijn uitgerust met een luifel, een generator, USB-oplaadpunten en een campingtafel. De meeste campers hebben een slide-out waarmee je de woonruimte tijdens jouw verblijf op de camping uit kunt breiden. Daarnaast biedt Road Bear RV een speciaal veiligheidsnet aan wat je voor de hoogslaper kunt gebruiken wanneer je reist met kinderen.
Road Bear RV geeft een gratis GPS mee bij het boeken van de persoonlijke inventaris zodat je makkelijk overal jouw weg kunt vinden. Wifi in de camper is beschikbaar tegen een toeslag.
In de huurprijzen zit de lokale belasting en een VIP verzekering inbegrepen en er zijn regelmatig interessante aanbiedingen. Het personeel dat je uitleg geeft over jouw camper spreekt meerdere talen en je kunt 24 uur per dag gebruik maken van een hulpnummer voor noodgevallen onderweg.
Kies je voor Road Bear RV dan kies je voor kwaliteit en service.

De kwaliteit van deze verhuurder beoordelen wij als premium.

Klantwaardering

Door onze klanten wordt deze verhuurder in de genoemde categorie beoordeeld met het cijfer:

8.010
Kwaliteit camper:8.0
Persoonlijke inventaris:8.0
Informatievoorziening:8.0
Service verhuurder:8.0
Totaalscore:8.0
Gebaseerd op 117 beoordelingen van klanten die met Road Bear RV hebben gereisd.

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.